AKTIVITETSINFORMASJON

09:00, 18. oktober 2018

15:00, 19. oktober 2018

Omstillingsprogrammet i Indre Fosen arrangerer et fire-dagers intensivkurs for handel og servicebedriftene på Fosen.
Kursleder er siviløkonom Per-Ivar Seljeseth, en av landets fremste kursholdere på området.

Kurset går over to samlinger: 18.-19. oktober og 05.-06. november.

Handels- og servicenæringen er i stor endring. Å lede slike virksomheter er krevende, med travle dager. Derfor arrangerer nå Omstillingsprogrammet i Indre Fosen et fire-dagers intensivt kurs, med de viktigste verktøyene du trenger for å løfte din virksomhet til et nytt nivå – for veien videre.

Her vil du lære moderne markedsføring, profesjonelt salg, og service som begeistrer kundene.

Målgruppe
Kurset er spesielt skreddersydd for handels- og servicebedrifter som vil styrke sin konkurransekraft og stoppe handelslekkasjen ut av kommunen. Kurset passer handels- og servicebedrifter innen butikk, kultur, opplevelse, overnatting, servering, transport, tjenester og produksjon. Kurset egner seg også for bedrifter i etableringsfasen, de som har en forretningsidé, eller de som bare ønsker å oppdatere sin kunnskap. Markedsføringverktøy mot både privatmarkedet (B2C) og bedriftsmarkedet (B2B) blir gjennomgått.

Målsetting
Endringene i handels- og servicenæringen har aldri vært så sterk som nå. Kurset gir derfor en oppdatert dybdeforståelse av utviklingstrekk, og hvordan disse endrer næringen. Kursdeltakerne vil deretter lære hva de konkret kan gjøre for å vinne i den nye
konkurransen. Deltakerne vil lære å velge strategi, markedsføring og merkevarebygging, og hvordan skape økt servicekvalitet, kundetilfredshet, kundelojalitet og inntekter.

Gjennomføring
Kurset går over fire dager fordelt på to samlinger (2+2 dager). Kurset vil bestå av forelesninger, diskusjoner, egenarbeid og individuelle råd til hver enkelt deltakerbedrift.

Egenarbeid og individuell rådgiving
Kursdeltakere som ønsker det, kan gjøre et egenarbeid som presenteres på siste samling. Det gis individuell tilbakemelding på dette arbeidet, og erfaringsmessig er dette en verdifull sekvens for deltakerne.

For mer info og påmelding se her.

« Tilbake til kalender