Se alle bedrifter

Earthshine Music er en musikkbedrift som jobber med låtskriving og lydproduksjon.

Bedriften består av Eirin Folde og Frank Jægervand Larssen.

Vi har lang erfaring som musikere og musikkprodusenter og har utdanning fra Berklee College i USA innen komposisjon/låtskriving, musikkproduksjon og lydteknikk. Vi  har tilleggskompetanse innen grafisk design og videoproduksjon.

Earthshine Music tilbyr følgende tjenester:

  • Låtskriving for artister, film/visuelle media og business
  • Vi hjelper gründere/bedrifter å lykkes i sosiale media gjennom proff lydproduksjon og låtvalg (lydfilbibliotek/komponering) for video og podcasts. Vi produserer også videoer spesialtilpasset sosiale media med profesjonell lyd/musikk (egne komposisjoner eller fra lydfilbibliotek)  for kundene, klart til å  publiseres på Facebook, Instagram/LinkedIn etc med alle rettigheter. Vi tilbyr også musikk/lydproduksjon for full dokumentar/reklameproduksjon.
  • Vi har eget lydstudio i Vanvikan der vi tilbyr studiotjenester/innspilling for artister og innspilling av monolog/dialog til reklame/film/podcast
  • Vi mikser og mastrer lyd (audioengineering) i høy kvalitet på topp moderne utstyr:
    • Musikk i alle sjangere, som for eksempel akustisk jazz, pop, rock, folk, elektronisk musikk, RnB, film/visuelle media.
    • Opptak av monolog/dialog/plenum til bruk på reklame, videoer, radio etc.

For oss er kjerneverdier: «Passion», kvalitet og personlighet. Det er svært viktig for oss at alt vi gjør er tilpasset kundens behov og at resultatet utmerker seg i markedet, i forhold til kvalitet og budskap.

Ta kontakt med oss for en prat!

Med musikalsk hilsen

Eirin og Frank